Sisteme de incalzire

Panouri solare pentru piscine din polipropylena marca Badu Speck “Made in Germany”.

Cea mai eficientă alegere pentru sistemul de incălzire al apei din piscina sunt panourile solare. In doar 2 zile crește temperatura apei de la 15 Grade la 30 Grade, in conditiile in care afara e soare. Avantajul si eficienta acestora provine din faptul ca se creeaza un circuit inchis TUR-RETUR prin care circula direct apa din piscina. Aceasta trece prin filtrare, curata fiind este condusa de pompa sistemului de filtrare direct catre panourile solare unde se incalzeste si revine prin duzele de refulare, calda, direct in piscina.

Folosind acest sistem de incalzire nu aveti costuri de energie pentru agentul termic, profitand astfel maxim de piscina dumneavoastra incepand cu luna aprilie pana in luna octombrie. Astfel puteti savura impreuna cu familia dumneavoastra un sezon estival prelungit, zilnic la dumneavoastra acasa.

 

Sisteme de filtrare

Sistemele de filtrare D&W-Pool sunt compuse din: vas filtru, pompa, manometru, ventil cu 6 cai, supapa de golire pentru filtru si supapa de aerisire. Avantajul acestui tip de vase de filtrare este urmatorul:
    – Vasul filtrului in care este nisipul quartos dublu ars este compus din 2 piese, acestea fiind fixate etans la mijloc cu flansa si colier din inox. Aceasta metoda face posibila cu mare usurinta atat umplerea initiala cu nisip quartos cat si inlocuirea acestuia. (vezi produse similare gen “butoi” in care accesul la patul filtrant(nisip quartos) este ingreunat de orificiul ingust aflat in partea superioara a vasului prin care se poate manevra doar cu o lopatica nisipul). Pompele acestor sisteme de filtrare sunt marca “BADU SPECK”, firma cu o experienta de peste 100 ani in productia de pompe pentru piscine, recunoscuta ca nr. 1 mondial in calitate. Optand pentru un astfel de sistem de filtrare (dimensionat pentru diferite volume de apa) alegeti varianta profesionala cu calitate de prima clasa “Made in Germany” si garantie oferita direct de catre producator.

Schimbatoare de caldura

Oferim schimbatoare de caldura clasice din inox dar si schimbatoare de caldura cu piese din titan pentru piscine cu apa termala. Apa termala este un agent termic foarte eficient care intra in schimbatorul de caldura la o temperatura de pana la 90 C°, incalzind astfel o piscina de 300 mc in doar cateva ore, temperatura apei din piscina fiind ridicata de la 17 C° la 30 C°.
Schimbul de caldura se face cu eficienta maxima in aceste schimbatoare speciale, agentul termic intrand cu o temperatura de 85-90 C° si iesind cu una de 50 C°.