Scăldatul relaxant mult dincolo de sezonul de scăldat oficial este posibil cu elemente flexibile, sub formă de cofraje speciale din polistiren extrudat-STYROPOOL®. Secretul: pereţi dublu izolati care ofera de două ori mai mult confort şi sunt ecologici deoarece utilizeaza eficient căldura. Efectul suplimentar al piscinelor STYROPOOL®. Va bucuraţi de apă bine temperata într-o piscină pe care o puteţi creea liber, în funcţie de dorinţele dumneavoastră. Cu ajutorul elementelor drepte si curbate (cu raze diferite), puteţi implementa cu usurinta propriile idei – la un preţ rezonabil.

Principiul STYROPOOL Isolierschalsteinsystems ®- D&W-Pool – este simplu: pe o placa de beton armata se ridica peretii din cofraje tari de polistiren STYROPOOL ®-armate cu fierbeton si umplute cu beton.

Dubla izolare PS 30 cu o valoare U-Wert ˂ 0,29 prevede piscina cu pereţi calzi şi prelungeste astfel sezonul de înot oferind o temperatura mereu placuta si considerabil de calda a apei. Finisajul interior si sigilarea se face prin intermediul unei membrane prefabricate sau cu liner armat ALKOR.

Toate seturile de piscine sunt cu skimmer 1x AS305 (2xAS305 in cazul celor de la 800×400 cm), duze refulare 2x HK11, 2 x traversari de perete 260 mm, cofraje XXL STYROPOOL in functie de marime si forma, cabluri de fixare pentru cofraje, pisla de protectie pentru pereti si pardoseala, membrana prefabricata pentru finisajul interior, sistem de filtrare inclusiv nisip quartos, scara inox sau treapta romana.